Сигнализирай!

"Руский мир" според Путин и Радев (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
09.02.2023 г.
51
0

Българският президент, за съжаление, продължава да дава ужасяващи знаци на българи, европейци и украинци, но за сметка на това руснаците не могат да се оплачат от своя човек на „Дондуков“ 2.

Румен Радев повтаря руски опорни точки, неиздържали проверката на времето, фактите и елементарната човешка логика. Той настоява, че за да се пребориш с кръвожаден агресор, трябва просто да се предадеш на милостта му. Той отново иска мир от масов убиец, който с еднолично решение започна войната, унищожила десетки хиляди животи, включително детски.

Tagesschau: Румен Радев гледа към Русия

Има една зависимост, която е толкова елементарна, че досега май никой не е смятал за необходимо да я изрече на глас. Позиции като тази на Радев ни принуждават да го кажем в прав текст:

Интересът на Украйна Е интересът на Европа, а интересът на Европа Е интересът на България. Ако падне Украйна – застрашена е Европа, ако е застрашена Европа – ще пострада България. Украинците в момента проливат украинска кръв, с която плащат високата цена за НАШАТА демокрация. Това, което ние можем да направим, е ПОНЕ да им изпратим всичко необходимо, за да се борят и за НАШАТА свобода.

Сега ясно ли е, г-н президент, обяснихме ли го достатъчно популярно, така че и вие да го разберете?

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.