<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=108456" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето кого ще п...

Луна: За мен са гласували над 300 000 души, но не мога да го докажа (видео)

18 Ноември 2021
0 9573

“За мен са гласували над 300 000 души, но не мога да го докажа” – това заяви Луна Йорданова в ефира на NOVA.

„Официалният ми резултат е 0.8% от гласовете. Но действително, моята информация до този момент, е, че за мен са гласували над 300 000 души у нас и в чужбина. Аз не мога да го докажа, разбира се. Ние се радваме и на тези 21 733 обявени гласа”. Това заяви певицата Луна Йорданова в ефира на „Здравей, България”.

Тя беше кандидат за президент, а на първия тур събра повече гласове от Волен Сидеров, Валери Симеонов. След нея останаха и кандидатът на „Републиканци за България” Горан Благоев, кандидата на ВМРО Валентин Михов, Боян Расате, Светослав Витков.

Луна: За мен са гласували над 300 000 души, но не мога да го докажа (видео)

Луна бие Волен, а ДПС агитира незаконно в новия епизод на “Господари на Уеба” (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

С джобни средства, пратихме 17 провалени политици в девета глуха

„За нула време, с джобни средства, пратихме 17 провалени политици в девета глуха. Това е истината. Благодаря на всички смели българи и българки, които не продадоха гласа си за 50 лева! Аз съм свидетел на целия политически театър, който видях с очите си. Той не може да бъде сравнен с всички шоу програми, в които съм участвала.

Оказва се, че в телевизионните шоу програми е много по-трудно да играя по сценарии, отколкото целия този политически театър, в който участваме ежедневно. Вкарани сме в едно трагично положение на най-бедната и корумпирана държава. Нас ни управляват „политически агенти на паралелната държава” – така обичам да ги наричам шеговито, без да искам да ги обиждам”, заяви Луна.

Тя сподели, че ще призове избирателите си към бойкот на балотажа на президентския вот.

Луна: За мен са гласували над 300 000 души, но не мога да го докажа (видео)

Източник и видео: NOVA

„За нула време, с джобни средства, пратихме 17 провалени политици в девета глуха. Това е истината. Благодаря на всички смели българи и българки, които не продадоха гласа си за 50 лева! 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • K.Plamenov

    05 Декември 2021

    😆😂

Реакции