<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=115192" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Възраждане" ...

Маскирани като Борис Джонсън се събраха на парти пред дома на премиера (видео)

15 Януари 2022
0 430

Маскирани като Борис Джонсън се събраха на парти пред дома на премиера на “Даунинг стрийт” в Лондон, пише The Telegraph.

Съветник на Джонсън подаде оставка след скандално видео

Видеото, публикувано от Robbie Knox, показва тълпа от десетки имитатори на британския премиер в костюми, с рижи перуки и маски с лика му. Всеички те пеят песни, танцуват и стискат чаши и бутилки с вино в своеобразен флашмоб.

Джонсън попадна в полезрението на обществеността след серия скандални партита в премиерския дом по време на рестрикциите заради пандемията от Covid-19. Изтеклите данни предизвикаха многобройни оправадания и извинения от кабинета му. Стигна се дотам опозицията в лицето на Кеър Стармър да поиска оставката му.

Началото на края: оставката на Борис Джонсън е въпрос на време

В петък от кабинета на “Даунинг стрийт” 10 потвърдиха, че са отправили извинения до Бъкингамския дворец заради партита, състояли се в нощта преди погребението на принц Филип. Две такива “почерпки” са били домакинствани от премиерския дом на 16 април, въпреки локдауна и забраната за събирания.

Култово видео показва Борис Джонсън в буен танц с… лазерен меч

На следващия ден Кралицата изпрати съпруга си в последния му път, носейки маска на лицето и спазвайки социална дистанция от семейството си в замъка Уиндзор.

Великобритания изпраща принц Филип в последния му път (видео)

По същото време страната бе на излизане от затварянето, но на хората бе забранено да се събират на закрити места с лица извън тяхното домакинство.

Маскирани като Борис Джонсън се събраха на парти пред дома на премиера
Снимка: Twitter

Маскирани като Борис Джонсън се събраха на парти пред дома на премиера

Източник: The Telegraph

Видео: Twitter/Robbie Knox

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции