Сигнализирай!

Нападатели в костюми на Спайдърмен, Батман и Али Джи набиха персонала на магазин (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
25.07.2021 г.
9
0

Нападатели, облечени в костюми на Спайдърмен, Батман и Али Джи предизвикаха сбиване в магазин в Лондон, при което жена бе откарана в болница, а на други пет души е оказана медицинска помощ на място, пише LadBible.

Инцидентът е станал в четвъртък, 22 юли в района Лавендър хил в британската столица, а запис, разпространен в социалните мрежи доведе до арестуването на петима предполагаеми участници.

В кадрите се вижда как млад мъж, облечен като Спайдърмен изритва жена в областта на гърлото и я удря с юмрук в лицето. Зрителка на сцената извиква в същото време "Боже мой!"

На мястото пристига екип на столичната полиция и Бърза помощ, който откарва 20-тина годишна жена в болница с леки наранявания. Други пет души са били прегледани от медиците на място.

Двама мъже, на 37 и 35 години, 18-годишна жена и 17-годишно момиче са били арестувани по подозрение в участие в инцидента. 31-годишен мъж, за когото се предполага, че е носил костюма на Спайдърмен е уличен в побоя над жената и причиняване на безредиците.

Източник: LadBible

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.