Сигнализирай!

Двойник на Брад Пит е засипан с внимание от жените в социалните мрежи (снимки)

Gospodari.com
Gospodari.com
29.07.2021 г.
13
0

Самотен баща, който досущ прилича на холивудската звезда Брад Пит, трябвало да изтрие профилите си за запознанства, след като бе „безмилостно преследван“ от жени, обсебени от актьора, пише DailyMail.

35-годишният Нейтън Мийдс от Оксфорд, Англия, съчетава работата като строителен работник с имитаторство на прочутия актьор. Той е баща на две деца и се заел с имитаторството преди две години след многобройни коментари от приятели колко много прилича на звездата от дълъг списък блокбастери.

Не е изненадващо също така, че той се оказал голям хит и сред дамите и често бива засипван от покани и съобщения на жени, които искат да излязат с него. Незавидимо от това обаче Нейтън държи да си остане "приземен" и най-важното - неженен.

"Бях на 20, когато за първи път ми казаха, че приличам на Брад Пит, но тогава просто се смеех на това. Ето, че това продължи повече от 10 години, преди да осъзная, че в това има резон", разказва Нейтън.

С приликата си той може да си докарва по около 290-580 евро навсякъде, където се появи. А това е много повече, отколкото изкарва в ежедневната си работа в строителството.

Много от припадащите по двойника жени търсят директен контакт с него в Instagram, тъй като "не вярват, че съм реален човек".

Откакто е започнал работата си като имитатор на непълен работен ден, Нейтън има многобройни срещи с известни хора. Така например, той бе поканен като специален гост на церемонията по наградите Glamour в Лондон, където се омешал с модели, знаменитости и музиканти от световен ранг.

Източник: DailyMail

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.