Сигнализирай!

Гордън Рамзи заяви, че ще задълбочи веганството в менюто си (снимки)

Gospodari.com
Gospodari.com
30.07.2021 г.
9
0

Британският шеф готвач със седем звезди "Мишлен" обяви в интервю пред Yahoo, че ще задълбочи веган съдържанието в менюто си.

Изброявайки някои от предишните си предпочитани хранителни продукти, той разкри, че най-трудно за него е било да се откаже от млякото.

"Млечни! Като готвач бих излъгал, ако кажа, че не искам да се отдавам на богати млечни продукти като масло, сметана и мляко. Овесеното мляко наистина ми помогна да поддържам това богатство по здравословен начин. Баща ми почина на 53 от сърдечен удар поради лоша диета. Искам да дам добър пример на децата си."

Рамзи посочи някои съществени плюсове след промяната на менюто си.

"Искам хората да знаят колко сериозно приемам това движение [към преминаване към ядене на повече растения]. Това имаше толкова положително въздействие върху живота ми и фитнес нивото ми. Нямам намерение да забавям ритъма и се чувствам страхотно."

Стив-О от “Jackass” изля лют сос в окото си пред ужасения Гордън Рамзи (видео)

По-рано тази година той публикува видео в TikTok, с което каза, че минава в редиците на веганите. В потвърждение на намеренията си звездата от Hells Kitchen демонстрира удивителна веган "пържола" от патладжан, която навярно ще изкуши и най-големите месоядци. Припомнете си го!

Източник: Yahoo

Видео: TikTok

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.