Сигнализирай!

Пламен Николов взе мандата на "Има такъв народ" от президента (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
30.07.2021 г.
27
0

Депутатът Пламен Николов взе мандата на "Има такъв народ" от президента Румен Радев.

Пламен Николов взе мандата на "Има такъв народ" от президента

Именно той e най-вероятният кандидат за премиер на "Има такъв народ", пише Дневник. Номинацията не беше известна до последно. Николов влезе в Президентството, заедно с Тошко Йорданов, Станислав Балабанов и Ивайло Вълчев.

Предиобед източници от парламента заявиха, че номинацията за премиер ще е на юриста Петър Илиев.

Петър Илиев е номинацията за премиер на „Има такъв народ“

Пламен Николов взе мандата на "Има такъв народ" от президента

По-рано днес държавният глава се аргументира за връчването на мандата, казвайки: "Време е българите да узнаят кой е кандидатът за министър-председател и какви са истинските намерения на победителите в изборите".

На 12 юли – ден след изборите, преди още да са известни официалните резултати, Трифонов предложи кабинет, начело с бившия вицепремиер в правителството на НДСВ и ДПС Николай Василев (2001-2005). Четири дни по-късно кабинетът бе оттеглен.

Слави Трифонов оттегля предложението Николай Василев да стане премиер

Кой е Пламен Николов?

Предложеният за премиер от ИТН Пламен Николов е предприемач, който отговаря за цялостното бизнес представяне на компания в 67 международни пазара със 600+ търговски B2B партньора.

Осигурява постигането на всички планирани стратегически корпоративни и търговски цели на компанията в съответните пазари.

Управлява всички процеси в компанията, свързани с търговския оборот, разходния баланс, ЧР, финансовите потоци и маркетинг дейността.

Работил е с големи клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, Плувни федерации, Олимпийски национални комитети.

Пламен Николов взе мандата на "Има такъв народ" от президента. Предложеният за премиер от ИТН Пламен Николов е предприемач, който отговаря за цялостното бизнес представяне на компания в 67 международни пазара със 600+ търговски B2B партньора.

Източник и видео: Дневник

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.