Сигнализирай!

Инфлуенсърка твърди, че е изгонена от мол в Дубай, защото била "твърде секси"

Gospodari.com
Gospodari.com
24.08.2021 г.
8
0

Инфлуенсърка твърди, че е изгонена от търговски център в Дубай, защото изглежда „твърде секси“, пише LadBible.

Преди да бъде помолена да напусне зоната за пазаруване, риалити звездата Еми Ръс публикува съобщение от популярното място за почивка. Тя каза, че това е „страхотна страна, с толкова много лукс, всичко в злато, сякаш е направена точно за мен“.

Дубай обаче явно няма същото мнение за нея, тъй като младата жена влязла с предизвикателно облекло в местен мол.

Жената, която си спечели слава чрез различни риалити предавания, като например Big Brother, съобщи, че е шокирана от неприятното преживяване по време на почивката си в Дубай.

22-годишната инфлуенсърка, която също е актриса и модел, е разкритикувана от охраната, че "нейното усещане за мода е твърде разкриващо за тамошните стандарти".

Вестник Bild съобщава, че Ръс се е облякла с изрязан блестящ топ и минипола, преди да отиде в големия търговски център. Според нея, облеклото е напълно оправдано, защото температурата навън е била 41 градуса по Целзий.

Тя се оплака на своите 186 000 последователи в Instagram, като каза: "Заплашиха ме с полиция. Изхвърлиха ме навън и получих писмено предупреждение."

Писменото предупреждение, което инфлуенсърката е получила, е черна карта на политиката на учтивост в търговския център Dubai Mall, в която се посочва: „Моля, носете уважително облекло“.

Германски медии съобщават, че това не е първият път, когато Ръс е критикувана публично за облеклото си. Веднъж дори ѝ се е наложило да се изправи пред полицията, след като е позирала за снимка в минипола, докато се подпира на патрулка.

Източник: LadBible

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.