Сигнализирай!

Имението на брата на Осама Бин Ладен в Лос Анджелис се продава за $28 млн. (снимки)

Gospodari.com
Gospodari.com
25.08.2021 г.
6
0

Изоставено имение в Бел Еър, Лос Анджелис, собственост на полубрата на Осама Бин Ладен Ибрахим, се предлага за сумата от 28 милиона долара, пише VanityFair.

Според изданието Осама и Ибрахим са две от 56-те деца на Мохамед Бин Ладен, за когото слуховете твърдят, че имал общо 22 съпруги.

Снимка: Sunday Times

Ибрахим Бин Ладен купил резиденцията си през далечната 1983 година за 1,65 милиона долара, което към днешна дата се равнява на цели 5 милиона. В обявата се посочва, че луксозното жилище е "готово за преустройство" в потвърждение на това, че "собственикът не е живял в него през последните 20 години". Имението се намира в най-скъпия район на Лос Анджелис представлява 7100 кв. м. застроена площ върху 2 акра земя.

Преди това имението е било собственост на холивудския продуцент Артър Фрийд, създал класики като "Пеейки под дъжда" и "Магьосникът от Оз".

Полубратът на основателя на Ал Кайда, отговорен за атентата на 11 септември 2001, напуснал имението за почивка преди атаката срещу кулите близнаци в Ню Йорк и оттогава не се е връщал. Както е известно, самият Осама Бин Ладен бе убит в Пакистан през 2011 година, след като американски военни успяха да го локализират.

През 2010 година имението е ползвано като снимачна площадка на филми за възрастни, което предполага, че Ибрахим е получавал за това наем.

Годините, през които владението на Ибрахим е пустеело, са си казали думата и всичките седем спални и пет бани изглеждат в доста неугледен вид. То е построено в далечната 1931 година.

Източник VanityFair

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.