Сигнализирай!

Бивша учителка се оплака, че не може да започне нормална работа, защото била "твърде секси" (снимки)

Gospodari.com
Gospodari.com
27.08.2021 г.
6
0

Модел в мрежата Only Fans се оплака, че не може да си намери "нормална" постоянна работа, защото била "твърде секси" и интервюиращите се чувствали застрашени от нея, пише LadBible.

32-годишната Ейми Къпс от Северна Каролина, САЩ, работила като учителка по история на 13-14-годишни ученици, но по думите ѝ трябвало да напусне училището, след като директорът установил, че администрира профил в еротичната мрежа Only Fans.

Оттогава Ейми се мъчи да си намери някаква "обикновена" работа, с която да съчетава инфлуенсърството си, но признава:

"Да си толкова секси е голям проблем при кандидатстване за работа. Мисля, че бидейки толкова самоуверена, представлявам заплаха за мъжете, които ме интервюират."

Американката си спомня как веднъж се явила на интервю за работа като продавачка в магазин още преди да стане учителка и мъжът, провел интервюто ѝ започнал да трепери и да се поти в присъствието ѝ.

Инфлуенсърка твърди, че е изгонена от мол в Дубай, защото била “твърде секси”

"Обичам да се показвам в Only Fans като една Барби брюнетка", признава Ейми и допълва: "Но трябва да си намеря истинска работа, за да ползвам здравни осигуровки, след като вече не съм учителка."

Ето защо тя не се отказва и продължава да е в търсене на постоянна работа наред със заниманията ѝ на модел. Друг е въпросът кой мениджър ще се осмели да я наеме с оглед предизвикателния ѝ външен вид.

Източник: LadBible

Снимки: Jam Press

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.