Сигнализирай!

Глобиха родители, изхвърлили порно колекцията на сина си

Gospodari.com
Gospodari.com
28.08.2021 г.
6
0

Съдия в Мичиган, САЩ е наредил на двойка да плати 30 441 долара на сина си за изхвърлянето на колекцията му от порнография, пише The Guardian.

Решението на американския окръжен съдия Пол Малоуни тази седмица дойде осем месеца, след като 43-годишният Дейвид Уеркинг спечели дело срещу родителите си.

Уеркинг заяви, че те нямат право да изхвърлят колекцията му от филми, списания и други предмети, които, по думите му, са били на стойност 29 000 долара.

Родителите също така са осъдени да платят 14 500 долара на адвоката на сина си.

Apple ще сканира устройствата си за порнографско съдържание с деца

Мъжът е живял в дома на родителите си в Гранд Хейвън 10 месеца след развода си, преди да се премести в Мънси, Индиана. След като се е преместил, научил, че кутиите му с филми и списания липсват.

Бащата на Уеркинг му е написал в имейл: „Честно казано, Дейвид, направих ти голяма услуга да се отървеш от всички тези неща.“

В решението си през декември миналата година съдия Малоуни каза: „Няма съмнение, че унищожената собственост е собственост на Дейвид. Ответниците многократно признават, че са я унищожили."

Осъдиха пилот, гледал порно по време на полет

Родителите заявиха, че имат право да действат като наемодатели на сина си.

Малоуни обаче посочва: „Ответниците не цитират никакъв закон или съдебна практика в подкрепа на твърдението си, че наемодателите могат да унищожат имущество, което не им харесва.“

Източник: The Guardian

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.