Сигнализирай!

Граймс се снима как чете Карл Маркс след раздялата си с "капиталиста" Илон Мъск (снимки)

Gospodari.com
Gospodari.com
04.10.2021 г.
85
0

Граймс се снима как чете Карл Маркс след раздялата си с "капиталиста" Илон Мъск, пише LadBible.

Жената до основателя на SpaceX и Tesla е забелязана да чете "Манифест на Комунистическата партия" след обявената от двамата раздяла.

Певицата Граймс и милиардерът Илон Мъск бяха двойка в продължение на около три години като през това време с сдобиха с детенце, което кръстиха X AE A-XII.

Граймс сама подстрига сина си X Æ A-12 Мъск, а резултатът стана вайръл в социалните мрежи (снимки)

Миналата седмица самият Мъск обяви, че двамата са в процес на раздяла, но запазват добрите си отношения и продължават да се виждат.

Илон Мъск и Граймс слагат край на връзката си

След раздялата им Граймс, която подкрепяше мъжа си в неговите космически изследвания, обяви в социалните мрежи, че ще създаде лезбийска комуна на Марс.

Граймс щяла да създаде лесбийска комуна в космоса след раздялата си с Илон Мъск

Сега 33-годишната канадка (с истинско име Клер Буше - бел. ред.) публикува серия снимки, с които изразява задълбочения си интерес към комунистическите идеи. Кадрите са направени в центъра на Лос Анджелис и на тях ексцентричната жена е облечена като героиня от Star Wars. Явно е, че с поведението си тя отправя някакво послание, но то остава някак странно и трудно разбираемо.

Причини за раздялата

“Работата ми в Tesla и SpaceX изисква от мен да съм почти изцяло в Тексас или да пътувам между континентите. В това време тя си седи предимно в Ел Ей”, допълни милиардерът.

През март миналата година Граймс заяви, че иска да помогне на Мъск да завладее Марс.

Понастоящем Илон Мъск има общо шест деца. Близнаците Грифин и Ксавие, на 17, и тризнаците Деймиън, Саксън и Кай, на 15, са родени от връзката му с писателката Джъстийн Уилсън. Мъск има два брака с актрисата Талула Райли, с която се разведе през 2012 и 2016-та година.

По серията от публикации на Граймс можем да съдим, че тя има зъб на влиятелния си бивш мъж. А също и, че затвърждава ексцентричния си имидж, граден упорито през годините.

Граймс се снима как чете Карл Маркс след раздялата си с "капиталиста" Илон Мъск.

Източник: LadBible

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.