Сигнализирай!

Млада жена стана вайръл, след като разкри за каква работа плащат над 70 000 евро годишно, без да се изисква образование

Gospodari.com
Gospodari.com
19.10.2021 г.
15
0

Агент стана вайръл, след като сподели за "необичайна" работа, за която плащат по 60 000 паунда годишно, без да се изисква образование

24 -годишната Елени Павлович е мениджър на таланти, специализира в маркетинг, операции, хора, финанси, данни и продукти.

Тя препоръча на онези, които си търсят работа да се поинтересуват от ролята на анализатор на данни за отделни продукти. По нейни думи "технологичните компании ще се борят за вас", тъй като това е сравнително нова позиция.

Жена стана вайръл, след като пусна публично сексистките съобщения на отхвърлен от нея мъж (видео)

Елени дава повече подробности във видеоклип в "ТикТок": "Обикновено работите за някакво приложение или платформа, където ще трябва да анализирате успеха на продукта."

Като даде следния пример: "Така че, да речем, ако работите за TikTok, ще оценявате кои части от приложението използват повечето потребители и кои части от приложението всъщност няма да използват."

Тя допълва още, че длъжността ни изисква и да представим стратегия как продуктът да стане по-добър, така че повече хора да го използват.

Едно от най-големите предимства е, че всъщност не се изисква висше образование или конкретна компетенция, за да бъдете наети. Като може да печелите до 71 000 евро годишно.

"Нямате нужда от диплома, защото това не е типична роля на анализатор и трябва да се чувствате комфортно когато комуникирате с висши заинтересовани страни", казва още 24-годишният агент.

Агент стана вайръл, след като сподели за "необичайна" работа, за която плащат по 60 000 паунда годишно, без да се изисква образование

Източник: LADbible

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.