Сигнализирай!

Модел на "Плейбой" се оплака, че не може да си намери мъж, защото е прекалено красива (снимки)

Gospodari.com
Gospodari.com
19.01.2022 г.
107
0

Модел на "Плейбой" се оплака, че не може да си намери мъж, защото е прекалено красива. Това е Елизабет Мари Шевалие, която е на 27 години.

Влогър в Youtube заработи 54 млн. долара за година

Тя живее в Сан Диего, Калифорния, където работи като модел, появявайки се на кориците на множество списания, включително Playboy и Maxim, има и голяма популярност в скандалната социална мрежа OnlyFans.

Въпреки че тя привлича много почитатели, сред които почти три милиона последователи в Instagram, когато става въпрос за срещи, любов и мъже, Елизабет започва да се оплаква.

"Казаха ми, че съм плашеща за момчетата, защото съм висока, красива и имам характер. Всъщност съм много сладка и любяща, така че ако мъжете отделят време да ме опознаят, ще разберат това", споделя с тъга Елизабет.

https://www.instagram.com/p/CQvF3JxMjmB/

"Бях на срещи, на които момчетата просто не могат да говорят с мен. Мъжете, които ме заговарят, обикновено са твърде нахални и самообсебени, явно се хвърлят на всяко хубаво момиче и гледат на мен като на трофей", казва още моделката.

"На 100 процента бих се срещала с фен, но всеки път, когато срещна някого, той просто се отнася към мен като стока. Знам, че нося бикини по снимките, но това е работа ми, повечето момчета не могат да видят отвъд това", разкрива Елизабет.

https://www.instagram.com/p/CU8-Vb6FEc-/

Източник: ladbible

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.