Сигнализирай!

Джейсън Манцукас ще озвучава пениса на Томи Лий в сериала Pam & Tommy (трейлър)

Gospodari.com
Gospodari.com
24.01.2022 г.
60
0

Джейсън Манцукас ще озвучава пениса на Томи Лий в сериала Pam & Tommy.

Не сте си и помисляли даже, че гениталиите на Томи Лий могат да получат роля в сериал, нали? Само че тъкмо това се случи с новата продукция на Hulu, озаглавена семпло Pam & Tommy.

Лентата е посветена на брачния живот на Памела Андерсън и легендарния барабанист на Motley Crew и един любопитен детайл от тяхната биография. В случая държим да отбележим, че става дума само за гласова роля, но и това си е сензация, откъдето и да го погледнеш.

Джейсън Манцукас ще озвучава пениса на Томи Лий в сериала Pam & Tommy

В центъра на фабулата продуцентите поставят скандал с видеозапис с интимни сцени на двойката, изтекли в публичното пространство.

Епизодът с фрапиращият диалог

Според Variety, зрителите основно ще коментират епизод 2, в който Томи Лий тъкмо среща хубавата Пам от "Спасители на плажа". В сцената след запознанството им, рокаджията подхваща сърдечен разговор с пениса си относно това дали е влюбен или не в красивата плейбойка. Разговорът, според изданието, отразява реален момент, пресъздаден от героя в автобиографията му Tommyland.

Истинската история на убийството от House of Gucci

Във филма актьорът Себастиан Стан разкрива душата си пред "бъбривия си член", озвучен от Джейсън Манцукас, когото навярно помните с ролите му в The Good Place, Big Mouth и John Wick Chapter 3. 

Джейсън Манцукас ще озвучава пениса на Томи Лий в сериала Pam & Tommy
Джейсън Манцукас. Снимка: Alamy

Режисьорът Крейг Гилеспи сподели, че заснемането на сцената било "доста неловко".

"Представете си, че трябва да ръководите на терен едновременно четирима кукловоди, обслужващи един аниматронен пенис. Като същевременно сцената трябва да запази непринуденост...", каза той.

В крайна сметка, Стан се изпедепцал толкова добре в репетициите, че водил диалога, сякаш насреща си има коя да е филмова звезда.

Джейсън Манцукас ще озвучава пениса на Томи Лий в сериала Pam & Tommy
Стопкадър: Hulu

Наред с него в ролята на Томи Лий, в сериала виждаме Лили Джеймс в ролята на Памела Андерсън от златните ѝ години през 90-те. Както и Сет Роган в ролята на мъжа, който успява да задигне порно касетата на влюбената двойка.

Джейсън Манцукас ще озвучава пениса на Томи Лий в сериала Pam & Tommy

Източник: Variety

Видео: Hulu

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.