Сигнализирай!

Дъщерята на Путин - във връзка със Зеленски

Gospodari.com
Gospodari.com
19.05.2022 г.
37
0

Дъщерята на Владимир Путин Катерина Тихонова има връзка с мъж на име Зеленски, пише британското издание Dailly Mail.

Кои са дъщерите на Путин и защо им наложиха санкции?

Най-младата от дъщерите на руския президент попадна под санкциите на Запада заради руската инвазия в Украйна. Това от своя страна попречило на 35-годишната жена да пътува чесо от Мюнхен до Москва при своя любим Игор, с когото имат двегодишна дъщеря.

Кой е Игор Зеленски?

Той е на 52 години и е солист, а понастоящем и директор, на Баварския национален балет. Новината бе огласена от немското издание "Шпигел" и разследващата медия "Важни истории".

East2West

На 9 декември 2019 г. чартърен полет от Мюнхен кацна на VIP терминала на летище "Внуково" с необичайни пътници на борда. Те слязоха от самолета: трима служители от Службата за охрана на руския президент, учител по пиано, две бавачки, известен балетист и неговата спътница, бивша танцьорка по акробатичен рокендрол, с тяхната двегодишна дъщеря.

За две години, от 2017 до 2019 г., майката лети по този маршрут – от Москва до Мюнхен и обратно – повече от 50 пъти. 

Източник на "Шпигел" от Баварския балет обяснил, че Зеленски е "най-вероятно партньор на дъщерята на Путин", въпреки че дори не е бил попитан за отношенията им.

Не се знае кога Тихонова и Зеленски са се срещнали за първи път. Съдейки по архивите на писмата на Кирил Шамалов, най-малката дъщеря на Путин се е разделила с първия си съпруг не по-късно от 2017 г. Оттогава датират активните й полети към Мюнхен, понякога няколко пъти в месеца.

До края на 2019 г. явно уморена да лети постоянно до Мюнхен, тя решила да се премести при партньора си. В края на октомври 2019 г. служител на Службата за охрана на президента получил писмо с красноречиво заглавие "Преместване в Германия" от представител на международна компания по транспортиране на вещи.

Предишните партньори на Зеленски

Партньори на Зеленски по различно време са били Уляна Лопаткина, Диана Вишнева и други известни балерини. Към края на танцовата си кариера Зеленски започва да съчетава танца с управлението: той ръководи балета в Новосибирския театър и балетната трупа на Московския музикален театър "Станиславски и Немирович-Данченко".

Като художествен ръководител той привлича противоречивия художник Сергей Полунин, бивш премиер на Лондонския кралски балет, в Москва. В знак на благодарност Полунин татуира образа на Зеленски на рамото си. Сега тя е в съседство с татуировката на Путин - президентът е разположен на гърдите на Полунин.

През 2016 г. Зеленски оглавява Баварския държавен балет в Мюнхен. Преди да встъпи в длъжност, бъдещият директор публично призовава за мирно решение на кризата в Крим:

"Аз не съм политик, но трябва да седнат на една маса и да се успокоят. Изкуството ще спаси света."

Руската оперна прима Анна Нетребко внезапно се разграничи от Путин и войната в Украйна

От 2018 г. Игор Зеленски е член на Надзорния съвет на Националната фондация за културно наследство. Тя отговаря за изграждането на културни и образователни комплекси в руските региони. Първите комплекси трябваше да се появят в Калининград, Владивосток, Севастопол и Кемерово. А зад цялата инициатива стои лично Владимир Путин.

Местонахождението на Тихонова и Зеленски не е известно към момента.

Предложението за брак на Путин към бившата му съпруга е било толкова странно, че тя решила, че късат

Преди него, най-младата от двете дъщери на Путин от брака му с Людмила Очеретная, бе омъжена за руския милиардер Кирил Шамалов.

Дъщерята на Путин - във връзка със Зеленски

Източник: Dailly Mail, Клуб Z

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.