Сигнализирай!

Стивън Кинг разкри, че е написал продължение на "Куджо"

Gospodari.com
Gospodari.com
30.05.2022 г.
157
0

В интервю за подкаста The Loser's Club "Кралят на ужаса" Стивън Кинг разкри важни подробности относно предстоящите си творби, сред които е и новелата "Rattlesnakes" ("Гърмящи змии").

Макар че запази повечето подробности в тайна, той заяви, че тя ще бъде своеобразно продължение на хорър разказа "Куджо".

Над 1000 писатели и нобелови лауреати заклеймиха действията на Русия в Украйна (видео)

"Току-що написах дълъг разказ, наречен Rattlesnakes. В една част от него става дума за близнаци, които са само на четири години… и попадат в яма с гърмящи змии. И змиите ги хващат. Това е ужасна сцена. Тази новела, която току-що написах, "Гърмящи змии"… всъщност е продължение на "Куджо", сподели Кинг.

https://twitter.com/screenrant/status/1530714654355472385

Романът "Куджо" е издаден през 1981 г. Две години по-късно излиза и филм по книгата с участието на Дий Уолъс и Дани Пинтауро. Действието се развива в Касъл Рок, щата Мейн, а в центъра на историята е бесен санбернар, който измъчва майка и малкия ѝ син. Кучето се превръща в убийствено чудовище, след ухапване от прилеп.

Все още не е ясно кога ще излезе Rattlesnakes. Но за радост на феновете на Кинг, следващата му книга "Fairy Tale" ("Приказка") ще се появи в книжарниците на 6 септември 2022 г.

Предстоящата новела на Стивън Кинг е продължение на "Куджо"

Източник: 9GAG

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.