Сигнализирай!

Баба и младеж, събрани погрешка за Деня на благодарността, празнуват за седми път (видео и снимки)

Gospodari.com
Gospodari.com
28.11.2022 г.
16
0

Баба и младеж, събрани погрешка за Деня на благодарността, празнуват за седми път.

Уанда Денч и Джамал Хинтън са известни в социалните мрежи като "семейството", събрано погрешка за празника Деня на благодарността. Всичко започнало с една покана преди седем година от страна на Денч, на която Хинтън се отзовал и "грешката" се повтаря вече всяка година по традиция.

Баба е поканила погрешка младеж за Деня на благодарността, но празнуват заедно вече шеста година

На 22 ноември двамата споделиха снимки в Instagram, сякаш за да ни напомнят за тяхната необикновена съвместна история.

"За да отговоря на въпросите ви, ще кажа, че да, Денят на благодарността номер 7 е вече планиран. Ще се видим в четвъртък, приятели", написа Хинтън в поста си. А празникът на печената пуйка бе миналия четвъртък, 24 ноември.

Instagram/jamalhinton12

Денч и Хинтън се събраха за първи път през ноември 2016 година, след като бабата изпрати покана за празничната вечеря на 24-годишния си внук. Неизвестно как обаче, съобщението се озова в телефона на 17-годишния по това време Джамал. Настъпилото объркване било последвано от взаимна размяна на селфи снимки, които потвърдили, че двамата са се оказали в грешка. Независимо от това младежът попитал 65-годишната сега жена, дали може да я посети за празника. На което тя отговорила:

"Разбира се, че можеш. Това е нещото, което бабите най-често правят... хранят някого."

https://www.youtube.com/watch?v=UMWzcAa5GdY

Двамата участваха в предаване на USA Today, в което разказаха как объркването е повлияло на живота им. По случая им вече се продуцира и филм на Netflix, но Денч заяви, че не проявява интерес.

Ден на благодарността

Денят на благодарността е национален празник, честван в САЩ, Канада, някои от Карибските острови и Либерия. В САЩ близки родственици се събират в четвъртия четвъртък от месец ноември, а в Канада - във втория понеделник на октомври. Традицията в САЩ води началото си от английските заселници и е прието да се сервира печена пуйка с пълнеж от ориз, картофи, царевица и други добавки. Подобни празници се честват също в Германия и Япония.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.