Сигнализирай!

Седмокласничка е пребита заради пакет бонбони (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
23.12.2022 г.
26
0

Седмокласничка бе пребита заради пакет бонбони. Случаят е от столичното 28-о училище в кв. „Красна поляна”.

Момичето се е преместило в ново училище само преди седмица, след като семейството ѝ наскоро се е върнало от Англия. Вчера тя се прибира вкъщи с посинено око и видими белези от насилие по лицето. Тя споделя на майка си, че е била нападната от по-голямо момче заради пакетче бонбони.

Разследват областен управител за побой над малолетни (видео)

НОВА/стоп кадър
До насилието се е стигнало заради пакет желирани бонбони

Потърпевшото дете разказва: „Бяхме в магазинчето в училището. Купих си желирани бонбони и един от неговите приятели ми взе бонбоните. Аз му казах: „Може ли да ми върнеш бонбоните?”, той ми ги върна, а след това това момче започна да ме псува, да ми се дърпа...”. Момчето попитало седмокласничката дали знае колко "дърпа" майка ѝ вечер, с което спорът в училищния стол приключил.

12-годишен засне как нанася побой над свой съученик (видео)

След това ученичката влязла в час. След като свършили часовете ѝ и тръгнала да се прибира, момчето, което е с година по-голямо от нея, я настигнало.

„Те бяха пет момчета – той и неговите приятели. Той започна да ми прави едно движение с глава, все едно ще ме удари. Слагаше си краката пред моите и искаше да ме спъне. След като излязохме навън, той започна да ме бута и да ми казва „Айде да те видим как се биеш”, спомня си момичето.

Осмокласникът ѝ ударил шамар и ѝ дърпал косата. Паднали на земята. Момчето на няколко пъти я ритнал в лицето. „След това си ударих главата в стълбите на входа”, казва още тя.

НОВА/стоп кадър

Майката на битото момиче, Емилия Цанева, е притеснена именно заради удара в главата на дъщеря ѝ. Тя заяви, че предстои да извадят медицинско свидетелство. Жената е говорила и с класния ръководител на дъщеря си, като е поискала номера на родителите на момчето.

Директорът на столичното училище е обяснил пред НОВА, че става въпрос за дете с по-буен нрав. На ученика ще му бъде направено последно предупреждение за изключване, а родителите му ще бъдат извикани на място. 

Видео: НОВА

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.