Сигнализирай!

Мъск: Twitter няма да фалира скоро (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
27.12.2022 г.
23
0

Илон Мъск заяви в подкаста All-In, че Twitter няма да фалира скоро. Няколко седмици след като пое контрола върху социалната мрежа, милиардерът предупреди, че "фалитът не е изключен".

Новият главен изпълнителен директор заяви в подкаста, че платформата вече не е "на бързата писта към фалита". Въпреки това обаче, отбеляза той, има много неща, които трябва да се направят.

Илон Мъск за Twitter: Фалитът не е изключен

"Контролираме разходите в разумна степен, така че компанията вече не е в бързата лента към фалита. Това беше доста трудна ситуация. Меко казано, има своите върхове и спадове, но като цяло изглежда, че върви в добра посока." Това заяви Илон Мъск в подкаста All-In през уикенда.

iStock

"Процентът на моите грешки ще бъде по-малък с течение на времето, но в началото ще правим много повече грешки, защото съм нов. Ей, току-що съм дошъл тук, човече! Ако погледнете действителното подобрение, което се е случило в Twitter, по отношение на това, че разходите не са безумни и че се доставя продукт, който като цяло е добър, мисля, че това е страхотно. Изпълняваме задачите си добре и се справяме.", допълни милиардерът.

https://twitter.com/elonmusk/status/1605738005813084165

След като придоби Twitter за около 44 милиарда долара в края на октомври, Мъск веднага прокара драстични промени в платформата. Компанията скоро загуби половината от 100-те си най-големи рекламодатели, съставляващи голяма част от приходите на Twitter.

Започна ли “голямото преселение” от Twitter?

Оттогава насам Мъск се опитва да генерира приходи за компанията с различни мерки и методи, които срещат огромна публична съпротива.

Видео: All-In Podcast

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.