Сигнализирай!

Коледен подарък за 50 милиона

Gospodari.com
Gospodari.com
29.12.2022 г.
17
0

“Ливърпул‘‘ официално привлече нидерландския футболист Коди Кагпо. Така ‘‘мърсисайдци‘‘ направиха коледен подарък на своите феновете на стойност 50 милиона паунда.

източник: twitter

Официално транферната сума не беше обявена, но според трансферния гуру - Фабрицио Романо, “червените“ ще платят около 37 млн. сега и още 13 под формата на бонуси за нападателя на ПСВ.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1607495565641744391

Гакпо подписа договор, който ще го задържи на “Анфийлд“ до 2028 година. Любопитен факт е, че големият съперник ‘‘Манчестър Юнайтед‘‘ имаше интерес към нидерландеца и беше считан за фаворит за неговия подпис, но в крайна сметка ‘‘Ливърпул‘‘ се оказа победител в тази битка извън терена.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1608212141575651330

Коди Гакпо ще играе с номер 18 в новия си клуб, а трансфера ще стане факт на 1-ви януари, когато се отвори и прозорецът за сделките през зимата.

“Нямам търпение да започна да тренирам и да играя за този велик клуб. Мисля, че "Ливърпул" е точното място, в което да покажа на какво съм способен“, каза Гакпо пред сайта на “червените“.

“Юнайтед” продължава без грешка след ерата Роналдо

Това е първата голяма сделка тази зима. Очакванията са след края на световното първенство, много от играчите блеснали там, да са си вдигнали цената и да видим доста скъпи трансфери през януари 2023 година.

Видео: twitter

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.