Сигнализирай!

Неймар направи гаф, докато Мбапе отново става герой (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
29.12.2022 г.
27
0

Клубният футбол се завръща с пълна сила в края на годината след приключването на Мондиала. Един от отборите събрали най-много световни звезди ''Пари Сен Жермен'', също изигра първи мач от първенството на Франция.

източник: twitter

Парижани посрещнаха на “Парк де Пренс“ - "Страсбург" и очакванията срещу предпоследния в класирането бяха за лесна победа. Нищо подобно обаче не се случи. Маркиньос даде ранен аванс на "ПСЖ" в резултата. След почивката бразилският капитан на домакините обаче си вкара и автогол, с което резултата стана 1:1.

източник: twitter

В 63-ата минута бразилската звезда на парижани Неймар си изкара изключително глупав жълт картон. Нападателят падна в наказателното поле и посика дузпа, но положението бе отчетено като симулация от главния рефер, който му вдигна картон. Той беше втори за Неймар, след като няколко минути преди това също бе получил такъв. Бразилецът бе толкова ядосан, че е забелязан да си тръгва от стадиона още преди края на двубоя.

https://twitter.com/PSG_inside/status/1608224546577944579

Останали с човек по-малко на терена, домакините потърсиха гола, но не стигаха до положения. Така се стигна до последните минути на срещата, когато в герой за пореден път се превърна Килиан Мбапе.  Французинът бе повален в наказателното поле, а от бялата точка не сбърка, за да донесе победата на "ПСЖ".

Неудържим на терена и на дансинга (видео)

За "Пари Сен Жермен" участие в мача не взе световният шампион с Аржентина, който все още празнува титалта в своята родина.

Видео: gong.bg

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.