Сигнализирай!

Мъж разкри как е причинил смъртта на най-добрия си приятел при катастрофа (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
29.12.2022 г.
19
0

Мъж разкри как е причинил смъртта на най-добрия си приятел при катастрофа.

Преди близо 15 години едва 18-годишният тогава Джейсън Рок пристигнал на парти в Северен Лондон. Докато алкохолът и наркотиците се подавали от ръка на ръка, връзка с ключове от кола попаднали в полезрението му. Предложили на Джейсън да се метне в колата и да отиде да донесе още от почерпката. Ето какво се случило след това:

„Рийфър беше с мен тази нощ, заедно с още едно момче на име Лий. Не си спомням в детайли от катастрофата. Но връщайки се към онзи момент мога да си я представя на базата на снимките, които съм разглеждал и показанията на свидетелите.“

Стопкадър: LADbible TV

По думите на Джейсън той и спътниците му взимали алкохол и наркотици дори в колата, докато пътували. След направения тест след инцидента, в кръвта на Джейсън било установено наличие на кокаин и кетамин.

Съдът реши дали обвиняемият за катастрофата на Околовръстното остава в ареста

„Спомням си смеха и шегите с Рийфър в колата. Край нас се движеха и други коли и възникна кавга с някакви други момчета в тяхната кола. Когато влязохме в тунела „Блекуол“, изгубих контрол над волана. На излизане ударих стълб на осветлението с висока скорост откъм шофьорската страна, а стълбът мина през колата. Най-добрият ми приятел Рийфър загина на място, а Лий, който се возеше отзад, загуби крака си“, разказа Джейсън.

Стопкадър: LADbible TV
Рийфър бил едва 19-годишен тогава и Джейсън го възприемал като по-голям брат.

„Беше ми като по-голям брат. Беше точен и коректен - бих могъл да се вслушвам в съветите му. Най-довереният ми приятел през целия ми живот, без съмнение“, допълва Джейсън.

Бесни сме. Трябва да сме бесни (Коментарът на “Господарите”)

За провинението си той получил 5 години затвор и забрана да шофира за същия срок.

„Не това обаче е присъдата ми“, смята той. „А това, което изпитвам, когато легна да спя и когато се събуждам сутрин.“

Втора инстанция излезе с решение по делото срещу Кристиан Николов, убил Милен Цветков

Джейсън Рок твърди, че след инцидента не е употребявал алкохол или наркотици. Той е част от обучителна програма, в която помага на млади хора да избегнат грешните решения в живота си и да имат „по-добър избор“.

https://www.youtube.com/watch?v=qAkAM1G4wkA&t=2s

Ние от „Господарите“ апелираме към вас, приятели, да шофирате внимателно и в никакъв случай да не сядате зад волана пили!

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.