Сигнализирай!

"Назначиха" Дарвин Нунес в пицария

Gospodari.com
Gospodari.com
03.01.2023 г.
29
0

Нападателят на "Ливърпул" Дарвин Нунес със сигурност не се радва на най-добрите моменти в своята кариера. Уругваецът беше привлечен миналото лято на ”Анфийлд” от "Бенфика" за 75 милиона евро, а с различните заложени клаузи като бонуси крайната цена може да достигне до рекордните за клуба 100 милиона евро.

източник: twitter

От началото на сезона 23-годишният нападател има 5 гола в 13 мача за "Ливърпул" във Висшата лига на Англия. Което, като за първи сезон, не е толкова лошо постижение. Проблем пред Дарвин се явяват многото пропуски, които той прави. Уругваецът става пословичен с това, че не успява да реализира сто процентови положения, които пък лишават отбора му от важни точки в борбата за топ 4 в Англия.  

https://twitter.com/Antony_Comps/status/1610018210862043138

В мача срещу "Брентфорд", който бе загубен от ”мърсисайдци” с 1:3, Нунес отново направи сериозен пропуск. Той дойде при резултат 0:0.

източник: twitter

Именно пък това даде повод на известна верига за пици да си направи подигравка с нападателя. Като от компанията написаха следното, придружено със снимка на Дарвин Нунес: ”Съжаляваме, ако смe пропуснали някакви поръчки тази вечер. Но сега назначихме този човек на работа”.

Видео: twitter

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.