Сигнализирай!

Божидар Краев "блесна" в куриозен мач с две изпуснати дузпи в края (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
07.01.2023 г.
21
0

Талантът на българина Божидар Краев блесна и в далечна Австралия. В момента той се подвизава в Уелингтън "Финикс" и бе главно действащо лице в последния мач на тима си. Уелингтън спечели с 1-0 гостуването си на ФК "Сидни", но резултатът далеч не бе най-интересното нещо в мача.

Снимка: Twitter

Единственият гол в мача падна още в десетата минута. Тогава Оскар Завада бе точен, а попадението се оказа достатъчно, за да донесе успеха на "фениксите". Второто полувреме обаче се оказа истински футболен дар.

То започна с отменен гол на домакините в 60-ата минута. Краев също се постара да влезе в това шоу. Той бе изгонен 20 минути преди края на мача за втори жълт картон. Драмата стана пълна, когато Уелингтън остана с 9 души в 86-ата минута. Тогава Никалъс Пениннгтън получи директен червен картон.

Играч на “Левски”: Любимата ми клубна легенда е Божидар Краев (видео)

Малкото време до края не означаваше, че "Сидни" няма да получи шанс за нещо в мача. Главният съдия даде 8 минути добавено време. Дълбоко в него домакините получиха не една, а две дузпи в рамките на само минута. Зад топката на два пъти застана английският нападател Адам Ле Фондре. И пропусна. И двата пъти. Така "Сидни" се намести в непрестижната класация на отборите, които не са успели да вземат нищо от мач, в който завършват с двама души повече и са получили две дузпи. Ако някой води такава класация.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.