Сигнализирай!

Синът на Дейвид Бекъм подписа във Висшата лига (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
07.01.2023 г.
27
0

Синът на легендата на английския футбол Дейвид Бекъм - Ромео, върви по стъпките на баща си. Вчера той подписа с "Брентфорд" - отбор, който се състезава в английската Висша лига. Ромео пристига под наем от американския "Интер" Маями, на който един от собствениците е именно Дейвид.

Снимка: Twitter

Предоставянето на правата на Ромео Бекъм не значи, че футболистът ще заиграе във Висшата лига. Към момента той ще се състезава във втория отбор на "пчеличките". Той е съставен изцяло от футболисти до 23-годишна възраст и се състезава в различни турнири на острова. Целта му е обиграването и подготовката на юношите на клуба за мъжкия футбол.

https://twitter.com/ESPNFC/status/1611463631715049494?s=20&t=w7D0rou_YGqTVGt72njoaw

Интересното при Ромео е, че този договор идва след като той има 5-годишен период, в който не играе футбол. На 13 години Бекъм решава, че футболът не е за него след освобождаването му от школата на "Арсенал", пише The Athletic. С навършването на пълнолетие младежът отново открива радостта от играта и започва да играе в академията на клуба на баща си - "Интер" Маями.

Валери Божинов става звезда в Италия – подписа със SkySports

В знак на подкрепа към решението на Ромео да се завърне към "красивата игра", Дейвид Бекъм дори сменя тенис корта в дома на семейството с футболно игрище. През миналия сезон с втория отбор на "Интер" Маями нападателят изигра 20 мача и вкара 2 гола в MLS Next Pro - лигата на вторите отбори в американската система.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.