Сигнализирай!

Меси и Роналдо таксуват над 3 милиона на пост в Instagram

Gospodari.com
Gospodari.com
07.01.2023 г.
45
0

Лионел Меси и Кристиано Роналдо достигнаха нови висоти в социалните мрежи след Световното първенство в Катар. И двамата увеличиха значително последователите си в Instagram. Покрай Мондиала Меси се сдоби с над 30 милиона нови хора, следящи профила му. За Роналдо числото е 20 милиона.

Роналдо обаче остава по-популярен що се отнася до общия си брой последователи. Двамата са най-известните личности в света на социалната мрежа, собственост на гиганта Meta. Роналдо е следван от 529 милиона души, а Меси има 415 милиона последователи. Това се дължи на по-голямата популярност на португалеца в англоговорящия свят. Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид владее отлично най-универсалния език в света, докато Меси изостава в това отношение.

Освен това двамата водят много различен начин на живот. Манекенската физика и екстровертността на Роналдо му помагат да бъде по-привлекателен за рекламодателите. Меси често пази личния си живот скрит и е известен като добър съпруг и любящ баща. Той е женен за детската си любов, с която са родом от град Росарио - на три часа път от столицата на Аржентина Буенос Айрес.

https://www.instagram.com/p/CmblN82jaQR/

Всичко това не пречи на Меси да прибира по близо 2 милиона долара за всеки свой платен пост в Instagram след края на Мондиала. Точната сума е 1,8 милиона от американската валута или около 3,5 милиона български лева. Това е станало в общо 6 публикации, за които аржентинецът е отчел приход от 10,8 милиона долара.

80% от най-харесваните постове в Instagram са на Меси и Роналдо

Дори и тази сума да звучи грандиозно, в сравнение с парите, които Роналдо ще вземе в "Ал-Насър", това са стотинки. Португалецът ще прибира по 214 милиона долара на сезон в новия си клуб - с голяма разлика повече от аржентинския си съперник.

Източник: The Athletic

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.