Сигнализирай!

Жена твърди, че е жертва на брутално насилие от мъжа си

Gospodari.com
Gospodari.com
08.01.2023 г.
22
0

Жена твърди, че е жертва на брутално насилие от мъжа си, предава Frog News.

Жаклин Йончева от Монтана е публикувала снимка във Facebook с насинено око, придружена от пост, в който разказва:

„Навръх Нова Година беше върхът на черешката, въпросният господин ме заключи в тях , държа ме до 2-ри януари, като ми беше прибрал и телефона. През тези 3 дни изпитах пълен ад!

Системен побой, безброй обиди, заплахи, искаше да ме обезобрази с макетно ножче, вратът се опита да ми счупи и какво ли още не. Не го пожелавам и на най-големия си враг!

iStock

В поста си Йончева твърди, че случаят от Нова година не е изолиран. По думите ѝ, той е част от системен домашен тормоз, който мъжът ѝ упражнявал върху нея през 5-те години на съвместния им живот. От брака си с него тя има 2-годишшно дете.

Случаят „Диана Димитрова“

Актрисата Диана Димитрова още получава заплахи от извършилия побой над нея (видео)

Постът на Жаклин идва в момент, в който случаят с актрисата Диана Димитрова позатихна. Припомняме, че преди малко повече от месец тя публикува свои снимки в социалната мрежа. За тях Димитрова твърди, че са направени след побой от неин колега на снимачната площадка. в серия постове и телевизионно интервю тя описа още детайли от случката, станала преди 5 години. Но не даде име на извършителя. Към момента тезата ѝ не е опровергана. А самата Димитрова саяви, че е подала сигнал в полицията.

Над 1700 са жертвите на домашно насилие у нас само за първите 5 месеца от годината

Жаклин Йончева

В поста си от 6 януари Жаклин Йончева се обръща към жените със следния апел:

Мили дами, избирайте внимателно мъжете, с които ще живеете, защото винаги началото е хубаво,след това разбираш, когато вече всичко се е задълбочило що за човек си избрал!

Не пожелавам на никоя жена (момиче) да изпита това чувство на страх, което аз изпитах!

Не правете деца, без да сте сигурни в човека до себе си,защото после те страдат! Скъпи мъже,и към вас се обръщам! Бъдете грижовни и ценете това което имате,не посягайте на по-слаби от вас, бъдете мъже с главно „М“.

iStock
Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.