Сигнализирай!

Американски фен заложи на грешния отбор - биха го с камшик (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
23.01.2023 г.
27
0

Американски фен заложи на грешния отбор - биха го с камшик. Странните сцени се развиха след мач от плейофите на NFL. В потърпевш на кулинарното насилие се превърна фен на най-популярния отбор в САЩ - Далас Каубойс. Той се обзаложи със свой приятел, че любимците му ще спечелят плейофния си сблъсък срещу Сан Франциско. Наказанието обаче е повече от чудато.

Image
Снимка: Twitter/br_betting

Първоначалното наказание за загубилия баса обаче не бе такова. Той трябваше да изяде най-високо калорийния бургер, предлаган в местно заведение. Гастрономичното произведение на изкуството бе с височина осем етажа и съдържаше девет телешки кюфтета. Прибавяйки всички добавки, калорийната бомба възлизаше на 16 000 калории. За да си представите за какво количество храна става въпрос, това е достатъчно да захрани средностатистически мъж за цели шест денонощия.

Действащ спортист фалира – дължи над $50 милиона

Задачата се оказа повече от непосилна за гуруто на неуспешните залози. Като компенсация за отказа му да тества обема на храносмилателната си система, приятелят му замисли подло наказание. Той го накара да стане прав пред целия ресторант и да преживее един от най-срамните моменти в живота си. Застаналият с гръб и леко наведен Райън Рибейро бе бит с импровизиран камшик пред смаяните погледи на неволно станалите свидетели на средновековното изтезание посетители.

https://twitter.com/br_betting/status/1617305933801029633?s=20&t=b-FsFGVjND-mU9V9OMUlhA

Рибейро е администратор на една от най-големите страници, отразяваща масивни залози в социалните мрежи. Неговият приятел и победител в баса е Грег Айвъри. Двамата си поделят задълженията по ръководенето на br_betting в Twitter и Instagram. Мъката на Рибейро не се изчерпи само с преяждане и публично унижение. Въпреки че е фен на един от най-успешните отбори в историята на NFL, той ще трябва да преживее още един сезон, в който тимът му го разочарова. Далас не е ставал шампион от 1995 г.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.