Сигнализирай!

Карим предаде щафета на ЛеБрон (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
08.02.2023 г.
25
0

Карим Абфул-Джабар предаде щафетата на ЛеБрон Джеймс! Досегашният рекордьор по отбелязани точки в НБА символично даде топката в ръцете на новия Крал в "лигата на извънземните“.

https://twitter.com/NBA/status/1623204584452767745

Носителят на 6 шампионски титли в лигата държеше рекорда от 1984 година до сега с неговите 38 387 точки. ЛеБрон вече има 38 390 след снощния мач срещу Оклахома Сити "Тъднър". Джеймс завърши срещата с 38 точки.

източник: twitter

След края на мача реализатор номер 1 в историята на Националната баскетболна асоциация заяви, че се чувства като най-великия играч в историята.

https://twitter.com/NBA/status/1623230987403501569

Официално: НБА има своя нов Крал! (видео)

На  ЛеБрон бяха зададени няколко въпроса от друг легендарен играч на "Лейкърс" - Шакил О'Нийл, като последният беше за това кой според него е най-великият играч в историята на лигата.

"Ще оставя всички останали да решат кой е това или да говорят за това, но това са разговори за фризьорския салон", каза Джеймс, преди О'Нийл да го прекъсне и да поиска директен отговор.

"Всеки има своя фаворит и всеки ще реши кой е любимият му, но аз знам какво съм направил в кариерата си. Винаги се чувствам така, сякаш съм най-добрият, който някога е играл тази игра, но има толкова много други страхотни играчи, че съм щастлив да бъда просто част от тях", каза Джеймс.

Видео: twitter

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.