Сигнализирай!

Братята, заподозрени в побой над осмокласник, разказват за случката (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
16.02.2023 г.
23
0

Братята, заподозрени в побой над осмокласник, разказват за случката пред NOVA своята версия за случилото се.

Инцидентът се развива в гр. Етрополе, а причината е хвърлена топка по автомобила на единия от братята. Според директорката на училището, двама маскирани непознати нанесли побой на неин ученик. Той е и със счупени пръсти на ръката. 26-годишният Цветомир и 20-годишният му брат Пламен са посочени за извършители.

„Нападение не е имало. Както си карахме и по колата се чу силен удар – незнайно от къде. Не видяхме никой. Рязко навих волана и кривнах по пътя. За щастие нямаше автомобили и не стана ПТП. Но при мен имаше малко дете, което много се уплаши”, разказва Цветомир.

По думите му след като спира колата, вижда как две момчета бягат в обратната посока. Цветомир ги настига и ги пита какво се случва.

Единият замахна все едно ще ме удря и каза, че се бил пошегувал", допълва той.

Признава, че е ударил два шамара на момчето, но не му е чупил пръстите.

Брат му Пламен отбелязва, че осмокласникът пада, докато бяга и може да си е счупил пръстите тогава.

Историята на пострадалия

Седмокласничка е пребита заради пакет бонбони (видео)

Пострадалото момче е разказало пред педагогическия съветник в училището, че връщайки се с приятел от хранителен магазин са се замеряли със снежни топки. Една от тях е ударила колата. Младежът споделил, че има силна болка в лявата ръка. Свързах се с болницата и с МВР, за да може да бъде направен преглед и да се установи какво се е случило. Ръката на момчето е гипсирана – двата пръста – четвърти и пети са с по една счупена фаланга”, разказа Мила Манчева, директор на СОУ Христо Ясенов", Етрополе.

Директор Мила Манчева

„Неговият точен разказ беше „Ритаха ме с ботуши. Бяха с анорак с качулки.  Не можах да видя кои са. Не видях и колата, защото се уплаших”, допълва директорът.

Двамата братя категорично отказват да са били маскирани или че са ритали ученика.

 „Това са пълни глупости. Нали има камери и се вижда всичко. Дори шапки не носехме.  Не се маскирам докато шофирам. Не съм тръгнал на война. не съм ритал никой. Единствено два шамара му ударих”, разяснява Цветомир.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.