Сигнализирай!

Осъдиха 45-годишен педофил, представял се за детегледач

Gospodari.com
Gospodari.com
28.02.2023 г.
20
0

Осъдиха 45-годишен педофил, представял се за детегледач, съобщи NOVA.

Случаят е от германския град Кьолн. Мъжът, който намирал жертвите си като предлагал услугите си в интернет, в действителност е IT специалист. Същият правел видеозаписи на престъпленията си.

Задържаха 54-годишен мъж за “брутални сцени на сексуално насилие над деца”

Срещу неназования извършител са повдигнати обвинения за повече от 120 случая на сексуално насилие срещу 13 деца. Всички те са извършвани в периода между 2005 и 2019 година. Според обвинителния акт сред жертвите е и едномесечно бебе.

Pixabay

Той е арестуван през декември 2021 година в дома му в градчето Вермелскирхен, недалеч от Кьолн, където живеел със съпругата си. Полицейски служител разказа пред съда, че органите на реда са опитали да го задържат в момент, в който компютърът му е бил включен с цел да получат достъп до заснетите от него видеа и снимки. Когато полицаите влезли в жилището му, за да го задържат, мъжът водел видеоконферентен разговор.

Осъдиха Ар Кели и за детска порнография (видео)

45-годишният педофил-детегледач е признал вината си пред съда и сам е определил действията си като отвратителни. Осъден е на 14 години и шест месеца лишаване от свобода.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.