Сигнализирай!

Голяма подкрепа за общински съветник с положителен тест за наркотици

Gospodari.com
Gospodari.com
02.03.2023 г.
45
0

Преди дни общински съветник от Карлово е заловен да шофира под въздействието на наркотични вещества. След негов пост във фейсбук, случаят му събра широка обществена подкрепа.

Съветникът е 27-годишният Илиян Янев от ВМРО. В хода на проверката в колата са намерени и три пакетчета с канабис. Положителната обществена реакция е провокирана от изповедта на Янев в социалните мрежи. В нея той споделя, че положителният тест е в следствие на тежко заболавяне, от което се лекува.

"Преди година бях диагностиран с рак на тестисите. С цел прекратяване на разпространението на болестта предприех операция по премахването на единия!"

"Болезнено е да чуеш такава страшна диагноза и то на толкова млада мъзраст, но успях да се справя с това и до днес се боря с нея. Преминах през какви ли не лечения, химиотерапии, вливания и какво и още не, болките са нечовешко, търсих начин да се справя. Четях какви ли не статии и се допитах до много хора в моето положение. Единственото лечение, което ми помагаше да превъзмогна силните болки е канабиса, който употребявах, под формата на чай. Всеки проявява слабост в определен момент от живота си. В моя случай беше просто възможност да преодолея болката и да живея нормално.", споделя Янев.

Канабис за медицински нужди: Парламентът призовава за повече изследвания

Илиян А

"Заявявам, че през последните 3 месеца, категорично не съм приемал каквито и да е забранени субстанции! Тестът, който ми беше направен е същият, от който всички полицаи се оплакваха, че дава много отклонения и неверни резултати- ДРЪГ ТЕСТ 5000! През целият ден аз се намирах във УНИХОСПИТАЛ ПАНАГЮРИЩЕ, където предния ден ми бяха вливани системи и бе правен петскенер заради болката от засегнатите нерви, която изпитвам! Дали съм виновен ще покаже кръвната проба, която дадох, аз твърдя, че съм невинен и скоро това ще стане достояние на всички.", заявява още той.

Задържана е жена, която танцува върху покрива на джип с раница с канабис

След публикуването, постът събира множество позитивни коментари. Сред тях са бивши учители, близки и приятели на общественика, които го окуражават и подкрепят.

Предвид създалата се ситуация, Илиян Янев информира, че се оттегля от поста си на общински съветник.

Вие какво мислите? Има ли лечебни ползи от канабиса?

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.