Сигнализирай!

Заплашиха служители на Агенцията по храните с брадва (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
17.05.2023 г.
21
0

Заплашиха служители на Агенцията по храните с брадва при проверка на нерегламентиран търговски обект в хасковското село Брягово, съобщава NOVA.

Двете проверяващи констатират продажба на стоки без документация от двора на къща. След като разбира, че ще бъде санкциониран, собственикът проявява агресия.

Първоначално на търговския обект се натъкват униформени. Те забелязват стоки без документация и викат служителите на Агенцията по храните.

„Идвайки на терен, двете колежки се натъкват на изключително агресивно поведение от страна на собственика. Още с пристигането той отказва да допусне до обекта за проверка. Използва обидни квалификации. Нашите колеги констатират, че в двора на рафтове са наредени храни с етикети. Колежките се притеснили, но са си свършили служебните задължения.”, обясни директорът на областната дирекция на агенцията по храните Стойчо Курдов.

По думите му, собственикът е заплашил жените с брадва, но не се е стигнало до наранявания. За съжаление обаче такива случаи не са рядкост. Служителките ще си вземат няколко дена почивка, за да се възстановят.

Делчо Митев, кмет на село Брягово

Агресия и наглост посрещнаха екипа на “Господарите” в Художествената академия (РЕПОРТАЖ)

Санкцията за такава нерегламентирана дейност е от 2000 до 7000 лв.

Кметът на Брягово Делчо Митев разкрива, че къщата е закупена на 15-и април. Собственикът участва на фермерски пазар в селото, където се излагат различни селскостопански стоки.

Агресивният мъж е задържан за 72 часа с мярка за неотклонение. Повдигнато му е обвинение за заплаха за убийство.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.