Сигнализирай!

Младеж помете пет автомобила по време на гонка в Пловдив (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
26.06.2023 г.
21
0

Младеж блъсна пет паркирали автомобила на пловдивския булевард "Освобождение" по време на нощна надпревара с други коли, показва bTV.

Инцидентът е заснет от охранителни камери вечерта на 22-и юни. Според полицията водачът, ударил колите, се е състезавал с луксозен спортен автомобил, управляван от негов връстник. На виновниците им е повдигнато обвинение за хулиганство.

"Поне до три часа имаше застрахователи, които описваха щетите. Гонки има всяка вечер между 22:30-00:00 ч. Минават младежи с магистрална скорост, мотористите също минават с висока скорост.", разказва Николай Анев, живущ в района.

Нощни гонки с мотоциклети тормозят жителите на столичен квартал (видео)

"Редовно има инциденти. В събота също имаше такъв инцидент. Въпрос на време е тук да има и жертви." коментира той.

Ограничето в този участък е 30км/ч. По думите му това се случва от две години насам, откакто полицията е спряла да патрулира.

"За жилищен район "Тракия" за последния месец са регистрирани 17 сигнала, като 6 от тях са били за бул. "Освобождение". Колите са реагирали своевременно на сигналите, спрямо извършителите е взимано съответното отношение. За такъв тип нарушение на пътя водачите носят персонална санкция. Глобата е 3000 лв и 12 месеца лишаване от правоуправление.", заявяват от МВР.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.