Сигнализирай!

Излезе официалният трейлър на филма за Гунди (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
27.09.2023 г.
101
0

Излезе официалният трейлър на филма за Гунди. Това е първият игрален пълнометражен филм за легендата на “Левски” и българския футбол Георги Аспарухов-Гунди. Премиерата "Гунди - Легенда за любовта" се очаква да бъде в началото на 2024 година.

Започват снимките на филм за “Гунди”

"Това не е спортен филм, а една романтична история за любовта между едно момче от крайните квартали с едно момиче от софийския елит. Той става една звезда, легенда и със смъртта си се превръща в мит. В един момент става толкова голям, че дори е проблемен за системата.", коментира продуцентът на филма Андрей Арнаудов.

Главната роля на Георги Аспарухов-Гунди ще бъде изиграна от актьора Павел Иванов. А неговата най-голяма любов Лита Маркова - от актрисата Александра Свиленова. Стана ясно още, че жената на Гунди, самата Величка Маркова, през цялото време е била консултант. Тя е помагала страшно много с документални факти, необходими за направата на филма. Преди дни в официалната страница на филма в Instagram бе публикуван кадър как Лита Маркова гледа първи кадри от филма. Пожелаваме му успех и го чакаме с нетърпение!

снимка: Instagram/@gundi.film

Видео: Facebook/ГУНДИ - Легенда за любовта

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.