Сигнализирай!

Герой от разследване на "Господарите" е кандидат за общински съветник от ПП-ДБ (снимки)

Gospodari.com
Gospodari.com
08.10.2023 г.
14
0

Герой от разследване на "Господарите" е кандидат за общински съветник от ПП-ДБ. Става дума за Дончо Златев, уличен от нашия репортер Виктория Симеонова в организирането на съмнителни дарителски кампании.

Наше подставено лице опита да направи дарение за “Детски линейки сега” (РЕПОРТАЖ)

Разкритията

Златев се бори за доверието на избирателите в Бургас. В социалните мрежи се появиха негови снимки как раздава флаери. Чудим се обаче дали дава обяснения на минувачите за събирането на пари за детски линейки и за хора с диализно лечение. Същият е събирал пари за мъж, чието семейство разбира за кампанията след смъртта му - ВИЖТЕ ТУК! Отделно е замесил имената на Маги Халваджиян, Рафи и други известни личности в своята дейност без изрично съгласие - ВИЖТЕ СЪЩО!

Също е ползвал и името на "Капачки за бъдеще" без разрешение.

На фона на фактологията, до която достига нашият екип по това разследване, направо цинично звучат думите на ПП-ДБ като част от кампанията на Дончо Златев:

"В програмата на "Продължаваме промяната - Демократична България" е силно застъпено детското здравеопазване и то ще е сред водещите приоритети на общинските съветници от коалицията."

Надяваме се политиците да спрат да се правят, че журналистиката в България няма никакво значение. Тяхното дебелокожие е пословично, знаем, доказали са ни го през годините. Но вярваме, че подобни разкрития за кандидати за власт трябва да имат своите последствия.

Източник: ФБ

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.