Сигнализирай!

Ето кой стана „Спортист на годината” за 2023 (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
04.01.2024 г.
5
0

Ето кой стана „Спортист на годината” за 2023 – това е най-добрият български баскетболист Александър Везенков. Той беше избран за "Спортист на годината" за втори пореден път. Крилото на Сакраменто Кингс получи 1 009 точки от българските спортни журналисти, информира Gong.bg.

Искам да благодаря на всички журналисти, които гласуваха за мен, както и на хората, които ме подкрепиха. Спортист на годината е едно голямо признание, една сбъдната мечта, която ме кара да работя още по-здраво, за да оправдая всички тези очаквания на хората, които вярват в мен. Искам да благодаря на моето семейство, винаги са до мен в най-тежките, в най-хубавите моменти.

2023 г. за мен беше една уникална година с много успехи, с много титли, в личен аспект и се надявам 2024 да е още по-успешна и най-вече с много здраве и късмет.

Искам да честитя на всички спортисти, които попаднаха в 10-ката, много здраве, късмет, много успехи през новата година. Нека новата година да бъде много успешна за българския спорт”, сподели Везенков във видеообръщение.

https://www.facebook.com/SportistNaGodinata/videos/892076075921053/

През миналата година Везенков стана MVP на редовния сезон на Евролигата, а след това подписа с "кралете" в НБА.

Александър Везенков е сред десетте най-добри играчи в Европа

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.