Сигнализирай!

Мъж демонстрира опасно поведение на пътя - легнал върху скейтборд по междуградски участък (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
01.02.2024 г.
21
0

Мъж демонстрира опасно поведение на пътя - легнал върху скейтборд по междуградски участък между село Каменар и Варна той се "шмугва" между колите и плаши шофьори, показва NOVA. На видео, заснето от един от водачите, се вижда как човекът набира скорост и преминава в непосредствена близост до останалите автомобили. Клипът беше публикуван и в социалните мрежи и събра множество негативни коментари.

Предстои да бъде установена самоличността на мъжа, движил се по пътя Варна – село Каменар, който е особено натоварен. Авторът на видеото разказва, че това не се случва за първи път.

„В сектор „Пътна полиция” е образувана преписка за установяването на нарушителя и привличането му към административно-наказателна отговорност. Подобно поведение на пътя не е разрешено за какъвто и да било тип превозни средства. Санкцията е между 20 и 150 лева. Ако се установи, че лицето е малолетно или непълнолетно, за нарушението ще бъде потърсена отговорност на неговите родители, настойници или попечители”, заяви инспектор Димитър Димитров, "Пътна полиция"- Варна.

Крайно неразумно и опасно поведение, което трябва да бъде санкционирано! "Смелостта" на този човек е недопустима, а последиците от нея могат да бъдат фатални както за него, така и за останалите участници в движението. Надяваме се той да бъде открит и наказан, а останалите подобни "смелчаги" да не се опитват да копират поведението му.

Сигнализирайте ни за подобни абсурди на gospodari.com.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.