Сигнализирай!

Парламентарната група на „Възраждане“ имала групово занятие с психиатър

Gospodari.com
Gospodari.com
01.03.2024 г.
11
0

Парламентарната група на „Възраждане“ имала групово занятие с психиатър. Това твърди народният представител Николай Дренчев.

Този психиатър е имал две задачи – да успокои хората и да види кои са следващите врагове с партиен билет. Срещата е била в клуба на „Възраждане“ на пл. „Славейков“. Групата е била привикана. В парламента са останали само депутатите с въпроси на парламентарния контрол“, каза Николай Дренчев в ефира на bTV.

Народният представител Николай Дренчев беше изключен от парламентарната група на „Възраждане“, а след това и от партията.

Причината - препоръчал общински съветници, които подкрепили председателя на Столичния общински съвет, предложен от ПП-ДБ.

Процесът при номиниране и одобряване на кандидатите за общински съветници е дълъг. Последната дума е имал Костадин Костадинов. Аз съм застанал зад кандидатурата на Красимир Гълъбов. Считам, че той ще бъде добър общински съветник. Аз през 2017 година съм го довел във „Възраждане“. Работил е седем години в партията“, уточни Дренчев.

Съгласно устава на „Възраждане“ местните организации могат да взимат решения, но аз не съм давал указания. Това е било нещо, което е трябвало да решава групата с мнозинство“, посочи той.

Според него след изключванията от партията нещата не са се успокоили.

Преди ден ви представихме още разкрития за “Възраждане” от първо лице, споделени от бившите членове на представящата се като проруска партия Димитър Василев и Йонка Маринова. В разговора на репортера ни Виктория Симеонова с бившите партийни членове говорим и за едни 600 000 лева, раздадени във вид на “дарения”, за да се върнат обратно в партийната каса:

“Както няма да спазваме и Конституцията на България, като вземем властта”: Още разкрития за “Възраждане” от първо лице (РЕПОРТАЖ)

Чатове разкриват как работят тролските фабрики на “Възраждане” и как се организират протестите им (РЕПОРТАЖ)

Репортажът е продължение на тема, която представихме вече в няколко серии. Припомнете си ги:

Бивш член на “Възраждане”: Костадинов разпределя заплатите на депутатите (РЕПОРТАЖ)

Разкритията за “Възраждане” продължават: Руско посолство, Пеевски, Борисов и още (РЕПОРТАЖ)

Чатове разкриват как работят тролските фабрики на “Възраждане” и как се организират протестите им (РЕПОРТАЖ)

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.