Сигнализирай!

Времето ще покаже дали новият президент ще промени модела, обяви Бербатов (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
15.03.2024 г.
8
0

Времето ще покаже дали новият президент ще промени модела на работа, обяви Бербатов. Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов е категоричен, че той и неговият екип уважават избора на клубовете за президент на БФС.

"Винаги като изгубиш, не е хубаво. Ще направим разбор. Всичко, което зависеше от нас бе направено. Ще разберем дали Георги Иванов продължава тенденцията да няма промяна. Искрено се надяваме да е настъпила промяна. Не мисля, че пропуснахме да направим нещо. Явно щом не сме успели, явно не сме дали 100%. Сигурно ако феновете гласуваха, щяхме да победим. Научихме много неща и създадохме добър екип", добави Димитър Бербатов.

Конгресът приключи, БФС има нов президент (видео)

Бившият футболен национал поздрави новия президент на централата Георги Иванов-Гонзо.

"Клубовете имат право да решат кой да ги ръководи. Ние, както миналия път, можем да ходим с високо вдигнати глави", обяви Димитър Бербатов.

"В продължение на три години представяхме това, което искаме да направим. Трябва да уважим избора на клубовете. Поздравихме го и му пожелахме успех. Не видяхме нищо нередно. Обърнах се към колегите от УЕФА и ФИФА, за да наблюдават. Клубовете направиха точния за тях избор", сподели Димитър Бербатов.

https://www.facebook.com/gospodari/videos/939453044128594

Подмяната е налице с вече познати муцуни – ето предложенията на Гонзо за Изпълком

Новият президент на БФС Георги Иванов отправи покана към екипа на Димитър Бербатов. Той заяви, че кани член на екипа в своя Изпълком.

"За да се случи нещо в Изпълкома, трябва мнозинство. Като си сам не можеш да направиш нищо. Трябва ти мнозинство, за да спираш това, което ти се струва неправилно. Това е мое мнение. Нека да дадем време на новия президент. Аз отстрани ще се надявам футболът да върви в правилната посока. Има достатъчно неща, с които да се занимавам", допълни Димитър Бербатов.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.