Сигнализирай!

Подмяната в БФС е налице, но Гонзо не бил роднина с Борислав Михайлов (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
15.03.2024 г.
13
0

Подмяната в БФС е налице, но Гонзо не бил роднина с Борислав Михайлов. Новият президент на БФС Георги Иванов даде пресконференция след избирането му на днешния Конгрес на футболната централа.

Доколкото знам Борислав Михайлов вече не е президент на БФС. Аз многократно обявих, че съм човек, който никой не може да му казва какво да прави. През тези години, в които сме били заедно, не ми е казвал какво да правя. Горд съм от това. Аз се казвам Георги Иванов. Ако смятате, че някой може да ми нарежда, много сте се объркали. Не сме роднини с Борислав Михайлов. Този въпрос трябва да приключи. Всичко, което ще правя, ще бъде видимо и тогава ще си говорим за зависимости“, заяви Гонзо.

https://www.facebook.com/dsport.bg/videos/3420092581614738

Той подчерта, че сега предстои по-трудното:

Трябва да направим много промени, да върнем доверието в институциите, за да работим с държавата, да помогнем на всички аматьорски клубове, да помогнем на детско-юношески школи, където да се изграждат бъдещите футболисти, с които да се гордеем с тях“.

Подмяната е налице с вече познати муцуни – ето предложенията на Гонзо за Изпълком

Иванов отбеляза, че Изпълкомът ще е водещият орган, който ще управлява БФС.

Този изпълком ще взима решения, които са за доброто на футбола. Няма да бъде теглен в една посока към някой клуб, а ще бъде еднакво за всички. Има правилници и лостове, където всеки клуб ще бъде по еднакъв начин третиран. Независимо дали е шампион, носител на Купата или популярен“, подчерта Гонзо.

Какво още каза новият президент на БФС, който тази нощ няма да празнува победата си, гледайте във видеото.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.