Сигнализирай!

Бременна посети гробищен парк, за да избере име на детето си (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
28.05.2024 г.
10
0

Бременна посети гробищен парк, за да избере име на детето си. Видео в социалните мрежи показва как тя се разхожда и оглежда плочите.

Бременна в деветия месец пробяга 1,6 км за пет минути (видео)

1-минутният клип е гледан близо 2,5 милиона пъти и е получил повече от 3500 коментара. В него се вижда как Хейли Ходж се разхожда из гробищния парк Old Smithville Burying Ground в Северна Каролина. Тя коментира, че е попаднала на имена като Ела, Уини и Виена. Накрая американката пита последователите си: „Някакви фаворити?“.

Потребителите в мрежата реагират различно. Някои смятат, че това е „прекрасен начин да почетеш мъртвите“. Според други обаче решението на Хейли показва неетичност. А трети дори се притесняват за духовете на починалите. „Гробищата са местата, на които се намират най-красивите имена, така че вземете семейството си и потърсете заедно името за детето, което очаквате“, каза 30-годишната Хейли Ходж в ТikTok, която очаква четвъртото си дете.

снимка: TikTok/@HodgeHouse

Кой ще избере името?

Newsweek е разговарял с Хейли Ходж и тя е споделила, че като е била дете нейната майка я е водила често на гробища и на „други обитавани от духове места“. Също така родителите на американката ѝ обяснявали исторически факти чрез страшни истории. „За мен гробищата не са страшно място, а библиотека, пълна с истории. Всеки надгробен камък представя целия живот на един човек“, казва 30-годишната жена.

Ходж все още не е взела решение как да се казва третото ѝ дете. „Ще посетим още няколко гробища, докато нашият списък с имена бъде готов“, споделя Хейли. Окончателното решение ще бъде взето от нероденото дете. „Ще ѝ прочета имената на глас и ще усетя кое я кара да се вълнува най-много“, казва бременната жена.

Ние от "Господарите" бихме определили метода ѝ като странен, но кои сме ние да я съдим.

Видео: TikTok/@HodgeHouse

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.