Сигнализирай!

Уил Смит е наранил крака си в каскада за "Лоши момчета 4", но е продължил да снима

Gospodari.com
Gospodari.com
05.06.2024 г.
12
0

Уил Смит е наранил крака си в каскада за "Лоши момчета 4", но е продължил да снима. Изглежда Смит и Том Круз имат много общи неща. И двамата имат сцени с наранявания, които влизат в крайния монтаж на екшън филми, пише UNILAD.

Събитието, за което всички тръпнем – ще снимат “Лоши Момчета 4” (видео)

Уил Смит и Том Круз са двама от най-големите филмови звезди в света, които са създали емблематични екшън франчайзи. Но в същото време се чувстват супер комфортно и когато играят забавни роли. Друго, което ги свързва е, че както Том Круз, така и Уил Смит не позволява сериозни наранявания на краката да го спрат да завърши сцената си.

Известно е, че Круз счупи глезена си по време на снимките на "Мисия невъзможна", но завърши кадъра, който влезе във финалния монтаж. Говорейки ексклузивно за UNILAD, режисьорите на "Лоши момчета 4" разказали, че Смит е направил същото в най-новото продължение на емблематичния франчайз.

снимка: iStock

Тест на всичко

Адил Ел Арби и Билал Фала са режисьорският екип зад филма. Ел Арби споделя, че Уил се е наранил, заснемайки сцена, която напомня на предишна част от поредицата. „Уил имаше проблем с крака си. Той просто продължи да бяга и не каза нищо. Той наистина бяга по мост в Маями, както в първите "Лоши момчета" отпреди 20-30 години. Красиво е да видиш тази страст и отдаденост.” Фала добавя, че на следващия ден Смит е отишъл в гипс. В крайна сметка се оказало, че Смит е разкъсал мускул на крака си. Кадърът, който е заснел случката, е влязъл във финалния вариант.

Въпреки че са съответно на 55 и 59 години, Адил и Билал разказали, че Смит и неговият колега Мартин Лоурънс били силно ангажирани с изпълнението на каскадите в този най-нов филм. „Те винаги искат да направят първите удари сами. Въпреки че винаги им казваме „ааа, не знаем за това“, допълва Ел Арби.

Много от каскадите се оказват рискови, но въпреки това двамата актьори искали първи да ги изтестват. Дори в една сцена във филма, в която хеликоптер Chinook се обръща с главата надолу, всъщност самият Лорънс изпълнява каскадата. Изглежда Уил и Мартин доказват не само във филма, но и в реалния живота, че са "лоши момчета".

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.