Сигнализирай!

Тетевен вече е проходим след силната буря

Gospodari.com
Gospodari.com
28.06.2024 г.
20
0

Тетевен вече е проходим след силната буря, предаде NOVA. В града вчера се изля обилно количество дъжд. Появиха се огромни свлачища. Огромният порой, продължил около половин час, отнесе и строителни материали от ремонтирана в центъра улица.

Кметът на Тетевен обяви, че вече ситуацията в града е овладяна и улиците са проходими. Фирмата, която работи на строителната площадка, в момента почиства с багер, а уличните шахти навсякъде поемат нормално. Очаква се около обяд почистването да е приключило и е осигурен минералбетон за повторно запълване на насипите.

Огромни свлачища в Тетевен след силна буря

Снимка: Община Тетевен

„Няма подадени сигнали за наводнени обекти или бедстващи граждани в града и по селата. Във връзка с очакваното продължение на валежите днес на определени възлови места изкопите ще бъдат закрити с торби с пясък, така че водата да не навлиза директно и да не изкарва насипа. Надяваме се да няма нови проблеми“, допълни Тони Стоев. 

За щастие вследствие на пороя няма посрадали, а само материални щети. Общината обаче трябва да обърне внимание на инфраструктурата на града!

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.