Сигнализирай!

Борисов: Правителство ще има, когато аз съм кандидат за премиер

Gospodari.com
Gospodari.com
04.07.2024 г.
17
0

Борисов: Правителство ще има, когато аз съм кандидат за премиер. Това заяви пред журналисти в Народното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

"Моята работа беше да победя на изборите и то категорично. Всички си показаха лицата. Лидерът на новата сглобка е Костадин Костадинов от "Възраждане". Той е новият Пеевски в парламента. Няма да участваме повече в преговорите. Още вчера стана ясно, че отиваме на избори", добави той. 

"Комбинацията "Пеевски-Борисов" вчера рухна. Кирил Петков гледаше с Денков как Костадинов се разпорежда", коментира още Борисов.

Снимка: Милена Стойкова/БТА (ЕВ)

Той беше категоричен, че правителство ще има, когато самият той е кандидат за премиер. И обясни провала на кабинета "Желязков" с липсата на посредник, който да обедини политическите сили:

"Сега нямаше от другата един Борисов, какъвто бях аз, нямаше го и човека, който направи сглобката - Алексей Петров", коментира Борисов.

Аталай: Единият председател на ДПС е автентичен, а другият е много амбициозен (видео)

Бойко Борисов коментира и процесите в ДПС, като ги определи като "вътрешнопартийни неща". "Хора са изключвани и в ГЕРБ преди - не знам дали съм бил прав, но е било факт”, припомни той.

Ама, разбира се, г-н Борисов... Българските граждани нямат търпение отново да се качите на власт и да ни завлечете в поредната криза! Амбициите и самочувствието са ви високи, но те не могат да управляват цяла държава!

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.