Сигнализирай!

Благодарение на "Капачки за бъдеще" благоевградската болница се сдоби с апаратура за деца и родилки (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
12.07.2024 г.
18
0

Благодарение на "Капачки за бъдеще" благоевградската болница се сдоби с апаратура за деца и родилки. Уредите са за нуждите на акушеро-гинекологичното, детското и неонаталното отделение, разказва NOVA.

Съмнителна кампания използва името на “Капачки за бъдеще”, за да трупа дивиденти (РЕПОРТАЖ)

От днес в Благоевград разполагат с транспортен респиратор и монитор за жизнените показатели, които ще улеснят транспорта на бебета при нужда. „Даряваме специализиран монитор за жизнени показатели, неонатален за неонатологично отделение, имперфузор, който да позволи на лекарите да дозират прецизно медикаментите, които съответно се биват администрирани на най-малките пациенти”, каза Лазар Радков от инициативата „Капачки за бъдеще”.

снимка: NOVA

За детско отделение има също един монитор за жизнени показатели и няколко на брой инхалатори. Директорът на МБАЛ "Благоевград" д-р Димитър Димитров обясни, че в болницата влиза апаратура от ново поколение. „Високите технологии, както знаете, превърнаха медицината в точна наука, която може да обезпечи високо ефективно и качествено лечение и да сведе грешките до минимум”, каза д-р Димитров. 

Благодарим на "Капачки за бъдеще", че правят чудеса за българската медицина! Благодарим и на всички хора, които активно събират капачки и правят мисията възможна! Това означава да бъдеш отговорен гражданин - да си запознат с нуждите и проблемите на обществото. И да бъдеш част от активното намиране на решения!

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.