Сигнализирай!

Двама братя са в болница след побой в троянска дискотека (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
24.09.2024 г.
26
0

Двама братя са в болница след побой в троянска дискотека. Те са със счупени носове и зъби, и твърдят, че са пребити от охраната на заведението без никаква причина, разказва NOVA.

Жена в Троян събира дарения чрез фалшива информация (видео)

Сега мъжете са в Плевенската областна болница. „Към полунощ отидохме в нощния клуб с петима души. Всичко вървеше нормално до 03.20 ч. Тогава един охранител дойде зад гърба ми и повали брат ми. Хванах го за рамото и му казах да го остави. Той блъсна и мен, и дойдоха още охранители. Изкараха ни на входа на заведението и започнаха да ни бият. Скачаха ми върху главата, ритаха ни”, разказа 19-годишният Георги.

„От години посещавам дискотеката и не съм имал проблеми досега. Никога не съм участвал в конфликти”, поясни брат му Тихомир, който е на 27 години.

снимка: NOVA

Собственикът на заведението – Мартин, обаче има друга версия за случилото се. „По-големият брат и още един мъж от групата носеха ножове. Казахме им, че не може да влязат с тях и ги взехме. Впоследствие до тяхната маса дойде група. Двете компании се скараха. Ние направихме кордон. Големият брат скочи да се бие с тях. Опитахме се да ги разделим. И по нашите момчета имаше ритане, докато ги избутаме отвън. Пред заведението вече всеки удряше всекиго”, обясни той.

Двамата братя, настанени в болница, отричат да са носили ножове и да са се били с другата компания. От полицията заявиха, че по предварителни данни е имало 37-тодишен мъж, на когото му е откраднато яке с пари.

Коментарът на "Господарите"

Поредни охранители, които си изкарват проблемите и агресията над клиентите. В България да си охрана на заведение е призвание и авторитет, които ти дават власт над хората и тяхното здраве.

Момче е жестоко пребито от охранители на известен клуб в Пловдив – полицията пази собственика

Охранителят, счупил челюстта на младеж в Созопол, се оказа полицай

4 охранители пребиха готвач в столичен ресторант (видео)

Да не говорим, че в много от случаите шефовете се познават с полицията, която си затваря очите и приема, че виновни са именно пострадалите.

За съжаление, тези практики едва ли ще спрат. Единственото, което можем да направим, за да избегнем подобна ситуация, е просто да се забавляваме и да избягваме максимално конфликти. Дори и някой да се "заяде" с вас, не отвръщайте, а просто си тръгнете!

Двама братя са в болница след побой в Троянска дискотека

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.