Сигнализирай!

Отложиха делото за смъртта на Ферарио Спасов

Gospodari.com
Gospodari.com
27.09.2024 г.
91
0

Отложиха делото за смъртта на Ферарио Спасов. Футболният треньор загина в катастрофа край Велико Търново преди почти една година, пише NOVA.

Шофьорът, убил Ферарио Спасов, е направил 60 сериозни нарушения за половин година (видео)

Адвокатът на подсъдимия за произшествието – Начо Пантелеев, не се яви поради здравословни причини и затова разпоредителното заседание беше отложено за края на октомври. Съдът реши, ако отново има неявяване на адвоката, да се назначи служебен защитник, за да не се протака процесът.

Катастрофата, предизвикана от 25-годишният лясковчанин през ноември миналата година, отне живота на уважавания футболен специалист Ферарио Спасов. Експертиза показа, че Пантелеев е управлявал автомобила си със скорост от 165 км/ч, а преди инцидента е засечен с още единайсет сериозни нарушения на пътя.

снимка: iStock

От страна на загиналия футболен треньор в съда се явиха неговите дъщеря и брат, които поискаха едно – справедливост. „Ще настояваме за справедливост, колкото и клиширано да звучи. Това очакваме от съда. Очакваме също всички органи да си свършат работата така, както брат ми винаги си я е вършил – на ниво”, посочи Венцислав Спасов. Обвиненият Начо Пантелеев отказал коментар.

Коментарът на “Господарите”

Тази фатална катастрофа се запечата в съзнанието на българския народ. Страната ни не само изгуби един прекрасен човек, спортист и треньор, но и за пореден път видя нивото на съдебната ни система. 

Шофьор с десетки сериозни нарушения на пътя, убил човек, все още е не е зад решетките! Недопустимо! Войната по пътищата погуби толкова много невинни души… Време е тези, които още не плащат за действията си, да бъдат наказани според закона!

Войната по пътищата ни лиши от четирима спортисти само за ден

Засега няма как шофьорът, убил Ферарио Спасов, да се върне зад решетките (видео)

Прокурорът, пуснал на свобода убиеца на Ферарио Спасов: Няма опасност да се укрие (видео)

Отложиха делото за смъртта на Ферарио Спасов

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.