Сигнализирай!

Охранителни камери са заснели как жена изхвърля болното си куче (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
27.09.2024 г.
604
0

Охранителни камери са заснели как жена изхвърля болното си куче. Свидетел на случката взима любимеца и го лекува, а след лечението ще му търси дом, разказва bTV.

Изхвърлено на пътя куче умира от глад, но чака стопанинът му да се върне (видео)

На кадрите се вижда кола, която паркира, от багажника жена изважда домашния си любимец, оставя го, а след това потегля. Даниел Никодимов е свидетел на случката и решава да спаси животното. Оказва се, че то е болно и това е вероятната причина, заради която е изхвърлено.

„Видяхме кученцето в трагично състояние, взехме го и го закарахме в клиника, за да разберем какво му е. Има рак на едното краче на костта – предприехме всички мерки и започнахме лечение. После изискахме записите от камерите и установихме този нечовешки акт – как кученцето е изхвърлено като боклук до оградата“, казва той.

снимка: bTV

Даниел подава сигнал до институциите и се надява на ефективна присъда. В това време кучето все още е в клиниката, където се лекува. „Състоянието му е 50 на 50 да се излекува. Трудно ще е, но не е невъзможно. Най-лесното е да го изхвърлиш, по-трудното е да се погрижиш за него. След лечението със сигурност ще му търсим дом“, споделя Даниел.

Коментарът на "Господарите"

Сърцето и съзнанието ни не може да побере как човек е способен да изхвърли домашния си любимец. Безсърдечно и ужасно деяние. Подобни "собственици" не могат да се нарекат "хора". Държавата ни все още не поема отговорност относно необходимостта от Зоополиция, а тя би предотвратила подобни ужасни деяния!

Сърцераздирателно видео на изоставено куче, което тича след автомобила на собственика си възмути мрежата (видео)

Отговорността да имаш куче за домашен любимец (Коментарът на редактора)

Охранителни камери са заснели как жена изхвърля болното си куче

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.